نکاتی که کمتر کسی درباره درگاه ملی مجوزها میداند در سال 1404
نکاتی که کمتر کسی درباره درگاه ملی مجوزها میداند در سال 1404
Blog Article
شناسه یکتا یک کد اختصاصی است که پس از ثبت موفق درخواست مجوز صادر میشود و برای پیگیری، استعلام و اثبات رسمی بودن مجوز الزامی است.
دسترسی آسان به اطلاعات: در این سامانه، اطلاعات کاملی در مورد شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت هر یک از مجوزها ارائه شده است.
اطلاعات مربوط به ترتیب مراحل در صفحهی راهنمای مجوز درج شده است.
یادآوری می شود این شماره ١٠ رقم دارد و رقم دوم آن ۱ حرف انگلیسی است که باید بزرگ وارد کنید.
مجوز آتش نشانی: برای تأیید ایمنی محل کسب و کار صادر میشود.
مجوزهای خانگی مختص مشاغلی هستند که در فضای منزل قابل انجام است و نیازی به محیط تجاری یا اداری ندارند. این مجوزها تکمرحلهای هستند و فرآیند صدور آنها معمولاً حداکثر ظرف ۳ روز کاری و بهصورت غیرحضوری و آنلاین انجام میشود.
شفافیت در فرآیند صدور مجوز: با استفاده از این سامانه، متقاضیان می توانند از وضعیت درخواست خود در هر مرحله از فرآیند صدور مجوز مطلع شوند.
پس از ورود به سامانه، میتوانید به خدمات مختلف دولت دسترسی داشته باشید.
ابتدای امر که به صفحه اصلی درگاه ملی مجوزها وارد می شوید و قصد اتعلام جواز را دارید بخشی را مشاهده می کنید که می توانید در آن کسب و کار یا مجوز خود را وارد کنید و با جستجو در سامانه از وجود آن اطلاع کسب کنید در این قسمت می توانید موضوع مجوز را وارد کرده تا بر اساس آن لیست مجوزها ظاهر شود و تنها با کلیک بر روی گزینه مورد نظرتان از نحوه و شرایط صدور و تمدید و حتی اصلاح جوازتان اطلاع کسب کنید.
سند مالکیت الکترونیکی، جایگزین سند تکبرگ: راهنمای کامل، مزایا و تفاوت با اسناد قدیمی
راهنمای کامل جهت نحوه ثبت نام در درگاه ملی مجوز های کشور در وبسایت رسمی موجود می باشد.
مجوزها ٣ نوع هستند: خانگی، صنفی read more و دستگاهی. همه مجوزهای خانگی، تک مرحله ای هستند و ٣ روزه صادر میشوند. مجوزهای صنفی (پروانه های کسب) همه تک مرحله ای هستند و بین ۳ تا ٧ روزه صادر میشوند. مجوزهای بجز این دو گروه که توسط دستگاه های اجرایی ،نظام ها و کانونها صادر میشوند، گاهی چند مرحله ای هستند، یعنی برای دریافت مجوزهای آنها، باید چندین مرحله تاييدیه، موافقت اصولی و… گرفت.
۱۱:۳۰ مربی پرسپولیسی مانع انتقال ستاره به پرسپولیس! ۲۱/ارديبهشت/۱۴۰۴
فارن افرز: چین پیشتاز رقابت جهانی 5G است و در آستانه سلطه بر 6G قرار دارد